En fest uden mad er ikke en fest. Hvis du ikke har maden til at bringe glæde til din sjæl, hvordan skal du så kunne have det sjovt?” Der er Polyvios, der stiller spørgsmålet i fjerde og sidste afsnit af A Taste of Famagusta .

Mr. Hüseyin er mindst lige så entusiastisk, når det kommer til god spise;

mad er en af de vigtigste midler, når jeg skal kommunikere med andre. Maden er midtpunktet i hver eneste fest, vi holder

– og med de to herres udgangspunkt i en fælles madglæde er forskellen i sprog og historie så godt som glemt. Og så skal der dækkes op til fest.

For dagen er oprindet, hvor Mr. Hüseyin og Mrs. Giogoullas skal smage på Polyvio og Nurtanes kreationer. Nervøse, som skulle de til eksamen, bringer de retterne til den fælles middag i store gryder. Hvordan det går, må du selv se i videoen.

Vejen til hinanden går gennem mad

Én ting kan vi dog godt afsløre her; glæden ved at tage del i projektet er for alles vedkommende stor. For selvom de deler egn og samme gunstige landbrugsjord, så dyrker og spiser de langt fra ens.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Famagusta Madkultur