Det er helt umådelig afslappende at kunne nyde morgenbordets lækre, friskbagte brød, lade sig friste af drinkskortet og sætte sig til bords, uden at skulle tænke på regningen.

Når du rejser på All Inclusive, er måltider og drikkevarer på hotellet inkluderet, så du slipper for at skulle tænke på at købe drikkevand og finde spisesteder, hvor hele familien kan blive mætte.

På Nordcypern er All Inclusive hele denne pakke – og mere til. Udvalget af mad og drikke på de enkelte hoteller varierer, men nedenstående 10 tips kan I forhåbentlig bruge, uanset hvilket hotel I tjekker ind på:

1. Lær hotellet at kende

Udforsk hotellet den første dag, så I ved, hvad hotellet har at byde på. Nogle af de store All Inclusive-hoteller har flere forskellige restauranter og barer med forskellige åbningstider. Der er ingen grund til at vente til sidste dag med at opdage, at strandbaren serverer snacks til børnene dagen lang, og kaffebaren har åbent fra tidlig morgen. Lur de forskellige muligheder med det samme, så I kan nyde det hele ferien.

I kan også forberede jer inden afrejse, så I ved, hvad I kan vente jer, når I ankommer. På Turistrejser.dk finder du en beskrivelse af All Inclusive konceptet for lige netop dit hotel.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
All Inclusive   Mad og drikke