Med en varieret natur og et væld af seværdigheder er cykling på Cypern en oplagt aktivitet. Fra den tohjulede kan du sætte farten helt ned og komme tæt på vilde orkideer, flagrende sommerfugle og nyde ferie, frihed og duften af citruslundene.

Spredt over den nordlige del af øen findes mange cykelmuligheder. Du kan selvfølgelig altid hoppe på cyklen og køre ud i det blå – vi hjælper gerne med det praktiske omkring cykelleje. Øen byder også på en række cykelruter, hvor du triller gennem små landsbyer og langs blomstrende bjergskråninger og kysttrækninger. Cykelruterne udgøres af små veje, stier og mindre asfaltveje med næsten ingen trafik – perfekt til en ferie-cykeltur. Vi har samlet 5 ruter til dig her. Klik rundt, og find din favorit.

Husk, at Turistrejser altid står klar til at hjælpe med tilpas pumpede dæk og gode råd til din cykeltur. Kontakt Kvalitetskoordinatoren allerede i dag, hvis du skal have hjælp til cykelleje.

  1. Den nordlige kyst. Fra Alevkaya til Kücükerenköy.
  2. Landsbyer og citrusplantager. Fra Lefke til Güzelurt.
  3. Udsigt fra bjergsiden. Fra Lapta bjergtop til Lapta kyst.
  4. Paradisstrand og historiske vingesus. Fra Ayios Philon til Apostolos Andreas Klosteret.
  5. Det lokale liv. Fra Kantara til Bogaz.
Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Cykelture Nordcypern på to hjul