Er du til afslappet tempo eller høj fart? Har du det bedst i vand, på land eller i luften? Uanset dine præferencer er der noget at komme efter på Nordcypern. Aktivitetsmulighederne er mange, og hos Turistrejser vil gerne sende dig af sted på vågede ekspeditioner eller på rolige udflugter.

1. Dykning

Med en kystlinje, der både byder på lange sandtrækninger og imponerende klippeformationer, er det oplagt at iføre sig dykkerbriller og gå på opdagelse i undervandsverdenen. Der er mange udbydere af dykkerkurser, så man i løbet af et par dage kan få et dykkerbevis og en iltflaske på ryggen.

2. Vandretur

Naturen opleves bedst til fods – i hvert fald inddrages alle sanser, når vandreskoene snøres og øen erobres skridt for skridt. På Femfingerbjerget er markerede vandreruter, som er velegnet for de fleste.

3. Hestetur

Er man ikke selv let til bens, kan man finde sig en hest, som er det. Nordcyperns natur er oplagt at opleve fra en hesteryg, hvor udsigten og duften af pinjetræer kan nydes, mens hesten langsomt traver af sted.

4. Vandsport

Med så meget strand og så meget vand er der rigeligt at komme efter for alle adrenalinsøgende vandhunde. Vandski, windsurfing og kajakker er blot noget af det, som de mange strandhoteller og beach clubs tilbyder.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Dykning Golf Ridning Snorkling Vandretur