Sæbeskummet falder over kroppen som en fjerlet dyne, perlende, boblende og blødgørende. Kroppen slapper mere og mere af i takt med, at sæben langsomt masseres ind for til sidst at blive skyllet væk af baljer med vand, der blidt hældes over hele kroppen.

Hverdagens tankemylder forsvinder med badevandet ud i afløbet. Afslapningen når sit endeligt, da afvaskningen afløses af behagelig massage, som efterlader musklerne afspændte, huden silkeblød og sindet komplet afstresset. Turen i tyrkisk bad er rengørende for både krop og sjæl. Lyder det tillokkende? Så tag med Turistrejser en tur i boblende velvære. Vi sørger for, at en kyndig massør står klar med sæbeskum og velgørende håndstrøg og transport til og fra hotellet, så du ikke skal bekymre dig om meget andet end at opnå fuldstændig afslappelse. Du kan også læse mere om den tyrkiske badetradition her.

Sådan foregår det

Turen i tyrkisk bad, hamam, begynder ofte med et kort brusebad og en tur i sauna, så sandet fra strandturen og dagens bekymringer skylles væk. Her får kroppen langsomt lov til at slappe af og omstille sig til de rolige og fredfyldte omgivelser.

Efter ti minutters saunaophold går turen ind i et stort rum, der er dækket med marmorfliser fra guld til loft og fyldt med damp.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Hamam Spa Tyrkisk bad Velvære