Den finkornede sandbund føles som fløjlsblød silke under fødderne. Vandet er roligt og sørger for at køle kroppen, mens solen ufortrødent skinner om kap med sig selv.

Uanset hvor øjnene skuer, er havets azurblå farve og sandstrandens uendelige landskab det eneste, der syner frem. Hvis paradis var en strand, ville Karpaz’ endeløse sandstrande være et godt bud på himmerig.

For kyststrækningerne på tippen af Nordcypern findes ikke lig andre steder i Middelhavet. Det i sammenhæng med vilde æsler, imponerende kirkeruiner og et naturlandskab, hvor vegetationen lever et uforstyrret liv, gør Cyperns nordøstlige område til noget helt særligt.  Det er bestemt ikke uden grund, at Turistrejsers udflugter til Karpaz er blandt de mest eftertragtede. Du er mere end velkommen til at hoppe med i bussen, når vi drager mod paradis-landet mod øst. Husk blot at booke din plads i god tid.

Er du mere til en tur bag rettet selv, så lej en bil og sæt Karpaz som GPS’ens endemål. Mens du pakker dagturs-rygsækken, kan du forberede dig på noget af det, som er dig i vente, når du sætter retning mod Karpaz lige her.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Karpaz Nationalpark