Det her elsker vi selv mest ved Nordcypern:

Afslappende atmosfære, indbydende sandstrande og en unik kultur – Turistrejsers medarbejdere er forelskede i Nordcypern og alt det, som nordøen har at byde på.

Faktisk så meget, at vi har gjort det til en levevej at dele ud af vores kærlighed til øen. Det er derfor passionerede, dedikerede og entusiastiske medarbejdere, du møder, når du rejser med Turistrejser.

Farverne – fra det klareste azurblå hav til mørkerød syrenbuske. Gyldent sand, grønne palmetoppe og frodige, orange appelsinlunde. Overalt på øen mødes man af et væld af farver, som man bliver helt lyksalig af at iagttage.

Hvis du er nysgerrig på, hvad medarbejderne selv holder allermest af ved Nordcypern, så læs med her, hvor du møder tre af Turistrejsers kyndige medarbejdere. Måske kan de oven i købet inspirere dig til din egen rejse til Nordcypern.

Kvalitetskoordinatoren

1) Hvad er dit arbejdsområde hos Turistrejser?

Jeg er kvalitetskoordinator med destinationsansvar for Nordcypern. Jeg løser de samme opgaver, som de klassiske rejseguider på destinationen gør – og meget mere. Alle slags udfordringer, forespørgsler og opgaver kommer min vej. Det er skønt, for så kan jeg trække på min viden og kendskab til Nordcypern, som jeg blandt andet har fra min studierejse til øen.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Hvem er vi Medarbejdere Turistrejser