Stejle stier, krævende stigninger, fjedre i cyklen og oplevelser på feriekontoen. Har du allerede skiftet badebukserne ud med cykelshorts, er en mountainbike-tur med sikkerhed noget for dig.

Det nordcypriotiske landskab er som skabt til cykelture med både bjerge, udsigter og skovområder med cykelstier og et rigt dyreliv. Hos Turistrejser elsker vi naturen på Cypern og hjælper gerne både feriecyklisten og mountainbike-motionisten af sted på oplevelser. Der findes et stort udvalg af mountainbike-venlige ruter på Nordøen, som vi gerne vil sende dig ud på.

Rundt om Femfingerbjergene

I Femfingerbjergene kan du udfordre dig selv på afmærkede stier, der tager pusten fra dig og får svedperlerne frem på panden. Fra sadlen kan du se firben, vilde orkideer og køre i skyggen af nåletræer og store, blomstrende buske. Du kan følge stierne på de bevoksede bjergsider eller cykle langs de små, snoede landsbyveje, der forbinder de hyggelige landsbyer. Uanset ruten lover vi både udfordrende bakker og stigninger, der kan cykles om kap op ad.

Vælger I nogle af ruterne i bjergkæden, kan I også kombinere sightseeing med cykelaktiviteten. Brug de tiltrængte pauser til at udforske slotte og bjerglandsbyer.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Cykelferie Cykelture Mountainbike Naturoplevelser