Gearstangen skal styres med venstre hånd, kørslen skal foregå i modsatte vejbane, og trafikken er en anelse mere ivrig og tæt end på de danske veje. Men mange flere udfordringer vil de færreste opleve, når de lejer en bil på Nordcypern.

Man skal ikke køre mange kilometer, før udfordringerne er overvundet, og venstre vejbane føles hjemlig. Meget af øen udenfor de større byer er dårlig forbundet med offentlig transport, så man kan nå længere på nogle dage med bil. Tag eksempelvis til Güzelyurtegnen og oplev citruslundene, eller kør til Karpazhalvøen med spændende stop undervejs.

Har du lyst til at opleve Cypern i lejebil, er der naturligvis hjælp at hente hos Turistrejser . Vi assisterer gerne med booking af bil og udleverer et dansk landkort, der gør det nemmere at finde vej. Tjek også vores lille guide ud her – med disse tips er du allerede godt kørende.

Når du lejer bil på Nordcypern

Afstandene på Nordcypern er små, så et par dage med lejebil kan tage dig vidt omkring. Skal du en tur til stranden, shoppe på markeder eller på lange dagsture, er det rart at have rigeligt med bagagerum og friheden til at holde pauser og gøre holdt, præcis når det passer jer.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Billeje roadtrip Tips til køreturen