Praktisk, alsidigt, sommerligt og pænt – kuffertens indhold skal helst kunne dække alle behov, og det gør det ofte svært at få pakket den helt optimale rejsebagage.

Desuden er der meget at huske, og det ærgerligt at opdage, at badetøjet ligger i skuffen eller de gode vandresko stadig står i entreen derhjemme, når du først sidder i flyet. Vi har derfor samlet en lille guide og en pakkeliste, så du forhåbentlig kommer på ferie med alt det, du har behov for i kufferten under rejsen.

3 gode tips til pakningen

1. Pak tasken bedst, så de ting, der vejer mest, samt de ting, du skal bruge sidst, lægges i bunden af tasken eller kufferten. Lad det øverste lag være det, du skal bruge lige efter ankomsten til Nordcypern. Der er ingen grund til, at de tunge vandrestøvler ligger over badetøjet, hvis vandreturen først er på 3. dagen, og poolen skal inspiceres med det samme.

2. Pak dine værdigenstande i håndbagagen. Selvom der er meget lille risiko for, at flyselskabet mister din bagage, er det altid en god ide at pakke dine yndlingsperleøreringe, kameraet og andre værdifulde ting i håndbagagen. Du kan også pakke et ekstra sæt sommertøj i håndbagagen, hvis uheldet skulle være ude, og din bagage forsinket. Rejser du, mens det stadig er køligt derhjemme, kan du desuden skifte til sommertøjet, når du ankommer til lufthavnen.

3. Pak ikke for meget. Der er ingen grund til at fylde kufferten til sit max hjemmefra, så den bliver tung at transportere. Sørg for, at der er plads til dine ferieindkøb, så du kan shoppe souvenirs og toldfri varer, uden at skulle betale ekstra pris for kuffertens overvægt.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .