Iltflaske, våddragt og et undervandsunivers, der byder på både flotte fisk og gamle byruiner. Uanset om du er er ægte vandhund, erfaren dykker eller aldrig har haft en iltflaske på ryggen før, kan du få enestående dykkeroplevelser på Cypern.

Nordcyperns kystlinje er oplagt at opleve fra undersiden af vandoverfladen. Og netop derfor er dykkerfaciliteter og -skoler tilgængelige for dig, når du besøger Cypern med Turistrejser. Vi er langt fra eksperter i hverken scuba diving eller snorkling, men har allieret os med nogle professionelle dykkerfirmaer, som sørger for, at du lærer at mestre iltflaske og dykker-tegnsprog, og som giver dig et hav af oplevelser.

Hils på de cypriotiske fisk

Dyrelivet er mindst lige så rigt under vand som på land på Cypern. Har du trukket i dykkerudstyret og kastet dig i bølgen blå, kan du blandt andet svømme side om side med havskildpadder, rokker, farvestrålende læbefisk og jagte blæksprutter mellem korallerne.

Vandet er krystalklart, og sigtbarheden er op til 30 meter, så du er sikker på, at et væld af fisk rammer dit synsfelt. Helt enestående kan du også gå på opdagelse blandt ruinerne efter Salamis eller være ægte undervands-eventyrer og dykke blandt gamle skibsvrag på havbunden.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .
Dykning Scuba diving Snorkling