Børnene leger i vandkanten, imens mor og far blunder lidt og lyksaligt lytter til bølgerne og de små stemmer, der pludrer og griner.

Mange forældre har nok en drøm om, hvordan det bliver, når først flyturen er overstået, og tæerne plantes i sandet. Men for mange børnefamilier starter både travlhed og øget svedproduktion, allerede når de står i lufthavnen langt fra sol og strand. Med lidt planlægning hjemmefra og børnevenlig viden i kufferten kan du få afslappende ferie sammen med børnene i et land, hvor lokalbefolkningen elsker børn.

1 Tjek klapvognen

Hvordan transporterer vi barnet rundt, hvor skal det sove til middag, og kan man overhovedet have klapvognen med i flyet? Hvis dit barn er under to år, kan du hos nogle flyselskaber gratis tjekke en hvilken som helst klapvogn ind. Du kan købe en taske til den i f.eks. Billund Lufthavn. Har du en paraplyklapvogn, kan du få med til gaten som håndbagage, men ofte ryger den alligevel på båndet, fordi der ikke er plads i flyet. Læs mere om klapvogne i Kastrup Lufthavn og Billund Lufthavn , begge steder kan du låne en gratis klapvogn, når du er kommet igennem security.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her .