Der er masser af bademuligheder i nærheden af Kyrenia by. Fra centrum er der ikke direkte adgang til de fløjlsbløde sandstrande, men du skal ikke bevæge sig meget væk fra shopping-gaderne, før du har sand i sandalerne og udsigt til tillokkende havvand.

På byens vestside – langs kysten mellem Kyrenia by og Lapta – ligger de mange beach clubs og hoteller med strandbeliggenhed, som man kan købe sig adgang til på dagsbasis. På den østlige side ligger flere af de offentlige strande, der alle er gratis at benytte. Her er færre faciliteter og oftest også færre besøgende.

Vil du bade direkte fra Kyrenia centrum, kan du besøge The Rocks Hotel, der er et eksklusivt hotel i hjertet af byen, direkte ned til havnen. Hotellet har en trædækket platform ud over havet fra hotellet og en ponton, hvorfra man kan hoppe i det svalende vand. Med en dagsbillet til hotellet kan du gøre brug af deres poolområde og de øvrige badefaciliteter.

Beachclubs i Kyrenia

Øst for Kyrenia

På den anden side af Kyrenia by, langs foden af Femfingerbjerget, ligger en lang række strandklubber, som nemt kan nås, hvis man bor i Kyrenia. De første ligger lige uden for byen og forsætter man ad hovedvejen vil man nå til den ene strandklub efter den anden, i takt med af man passerer Kyrenia-områdets små landsbyer.

Få adgang til resten af indlægget: Inspirations-universet er kun for Turistrejsers gæster. Log ind eller se, hvordan du selv bliver gæst, lige her.