Om os

Velkommen til Mit Nordcypern

Mitnordcypern.dk er et inspirationsunivers med guides, inspiration og ideer til din rejse, som du i ro og mag kan dykke ned i, både før og under rejsen til Cypern. Her kan du læse om Nordcyperns unikke historiske seværdigheder, om hvad du kan vente dig af en tur i et tyrkisk bad, om de bedste shoppemuligheder og alt mulig andet.

Mitnorcypern.dk er et særligt tilbud til Turistrejsers gæster og tilgængelig for dig, så snart du har booket din rejse – derfor skal du logge ind for at gå adgang.

Hvem er Turistrejser?

Turistrejser er et sæsonbaseret, dansk rejsebureau med speciale i pakkerejser til Nordcypern. Om sommeren har vi i højsæsonen faste afgange fra København og Billund. Resten af året arrangerer vi grupperejser og individuelle rejser på forespørgsel. Vi blev stiftet i 2012 og har kontor på Christianshavn i København.

Hos Turistrejser er vi vilde med Nordcypern, med den rå natur, fascinerende historie og gæstfri lokalbefolkning, og vi er sikre på, at mange danskere vil få det ligesom os, når de lærer Nordcypern at kende.

Du kan se meget mere om os, vores rejser, Nordcyperns lækre hoteller og de bedste ferietilbud på vores hjemmeside Turistrejser.dk

At rejse med os

Vi har et indgående kendskab til hele det nordlige Cypern, som vores gæster kan nyde godt af. Vi sætter personlig service og rådgivning højt, og vil gøre alt for, at give alle vores rejsende en god oplevelse på Nordcypern.

Vi tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder fra store resorts med Aqua Parks og All Inclusive over idylliske, stemningsfyldte boutiquehoteller med blomsterhaver til simple, familiedrevne hoteller, der emmer af lokal atmosfære.

Som dansk rejsebureau kender vi til danske rejsendes ønsker og behov. Som kunde hos os, er du sikret den tryghed, der ligger i at bestille sin rejse hos et dansk rejsebureau. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har desuden en udvidet ansvarsforsikring gennem Europæiske ERV.